Gulaş, Bere & Blues @ Gyuri's PUB


În ziua a unşpcea a lui Prier, Duminică , Dimanche , Sunday , Sontag , mă rog , pricepeţi ideea ... când soarele se va înălţa pe ceriu cam la o suliţă (adică o sulă mai mică, tocmai bună de băgat în coaste), la locul de taină cunoscut îndeobşte supt numele dă "Gyuri's Pub" , se vor reuni o mare parte din cobzarii "Mozart ROCKS" carele vor adăsta pe acei cărturari onlain care vor avea plăcerea să guste din celebrul gulaş al lui Gyuri şi îşi vor clăti gâtlejurile cu diverse licori, pe banii lor, dar fără să crăcăneze prea mult băierile pungii.

Cei prezenţi vor avea ocazia să discute pe îndelete cu cei care au făcut posibil acest concert, cei care nu ştiu vor afla istoria "Mozart ROCKS" şi poate ... dacă nu-mi uit globul de cristal acasă, poate şi viitorul.

Dacă ne simtem bine ;-) şi nu avem motive să nu fie aşa, pentru că toate lucrurile merg bine în ţară după cum fiecare din noi poate constata :-D , s-ar putea să ne vină chef să cântăm cu toţii, împreună, cum ne-o veni la gură (sau la doză), preferabil ar fi să fie măcar aceeaşi melodie, dacă nu şi în aceeaşi gamă ! Momentul acesta va fi cu adevărat memorabil, de aceea nu vă uitaţi acasă divaisurile care au fost menite să ne facă viaţa mai uşoară dar în realitate ne dau din ce în ce mai multe bătăi de cap, pentru a surprinde pe vecie îndrăzneala unora dintre noi.

Momentul penibil muzical va fi mai pe seară continuat de unii mai meseriaşi, adică cei care vor dori vor avea posibilitatea să rămână la o seară de jazz cu Nicolas Simion şi Sorin Romanescu.

Pentru a putea avertiza gazda de numărul mare de muşterii ce vor năvăli peste ziduri salivând în aşteptarea celebrului de pe-acum gulaş, aş ruga să faceţi confirmarea prin comentarii, aci, pe blog ... în văzul lumii !

Vă aştept cu drag,
Teo

P.S. Conform ultimelor date oficiale primite de la N.A.S.A. la momentul astral de duminică, 11 Prier, suliţa pe ceriu înseamnă aproximativ orele 12:00 fix 11 Aprilie!

Alte date despre Gyuri's Pub gasiţi aici!
Pozitionarea pe harta este AICI.
In centrul imaginii se vede strada Anastasie Panu venind de sus in jos până se propteşte în Str. Mihail Foişoreanu (aşa scrie).
În dreapta sus vedeţi unde este Mall Vitan.
Cred că Gyuri's Pub este cladirea din CENTRUL ACESTEI IMAGINI

8 comentarii:

Oana spunea...

PREZENTA :D

Michael spunea...

Voi veni și eu :D

colaholicu spunea...

nu tocmai la 12, da' daca-i vorba de mancat si baut, apai musai sa ma prezint :D

sorin spunea...

Prezent:)

Alec Sandor spunea...

Eu si Alexandra vom fi cu siguranta acolo! ;)

taktu spunea...

nu chiar 12 nici la mine, da ma straduiesc sa ajung ;)

Camelia Stan Photography spunea...

ne vedem acolo:)

ij30 spunea...

Sper ca se mai gaseste un loc pentru mine si sper sa nu fie prea tarzie confirmarea.